Skip to content

Allround Montage Medewerker Watersport

Nederland, Fryslân, HeegWerf

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een technische en zeer afwisselende baan in de watersport waar je veel verantwoordelijkheid hebt en er voor zorgt dat onze boten zo mooi mogelijk worden afgeleverd? Solliciteer dan als allround montage medewerker watersport bij Hoora in Heeg!


Hoora is een watersportbedrijf dat bestaat uit 4 verschillende labels: Recreatie, Yachts, Electric en Products. Ze verhuren zeilboten, sloepen en diverse accommodaties om te overnachten en verkopen, bouwen, repareren en onderhouden polyester zeilboten, sloepen en zeiljachten. Hoora is als familiebedrijf een loyaal en betrokken werkgever dat bekend staat om haar innovatieve karakter, prettige sfeer en duurzame insteek. Gastvrij vakmanschap is waar het om draait.


Wat ga je doen? 

Als allround montage medewerker werk je binnen de werf waar je verantwoordelijk bent voor het maken en assembleren van verschillende aluminium, RVS en rubberen bootonderdelen. Daarnaast help je mee bij het afbouwen van de diverse sloepen en zeilboten. Op het moment dat er casco boten vanuit de polyester afdeling bij de afbouw komen, werk je samen aan het monteren van o.a dekbeslag, rondhouten, stootlijsten, kabelaringen en overige bootonderdelen. 


Je draagt zorg voor de metalen onderdelen en systemen die bij Hoora zelf gemaakt worden. Je bewerkt de masten, gieken, gaffels, assembleert roer-, maststrijk- en rolfoksystemen. Hiervoor splits je lijnen, boor, zaag en las je onderdelen en monteer je beslag.


Je zorgt voor precisie in de afmetingen en afwerking en denkt mee in het verbeteren van deze producten.


Op de werf word je aangestuurd door de productieleider, volg je de overkoepelende planning en hebben jullie dagelijks een dagstart, maar in de functie van allround montage medewerker watersport werk je veel zelfstandig en zorg je zelf voor het prioriteren van werkzaamheden. Zo zorg jij ervoor dat alle bootonderdelen op voorraad liggen en dat er rekening gehouden wordt met langere doorlooptijden.

Vereisten

Wie ben je?

Kortom, als allround montage medewerker in de watersport heb je een zeer afwisselende baan waarbij je heel zelfstandig, nauwkeurig, ordelijk en secuur werkt en zelf prioriteiten kunt stellen. Daarnaast vind je het ook niet erg om samen met een collega samen te werken om een boot af te monteren. Je voelt je snel betrokken, hebt een grote mate van verantwoordelijkheid, werkt graag in een klein en informeel team waar de sfeer goed is en je de passie voor watersport en techniek kunt delen.


Daarnaast verwachten we dat;
• Je enige basiservaring hebt met metaalbewerking (lassen is een pre);
• Je interesse hebt in watersport of montagewerkzaamheden;
• Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.


Wat bieden wij?

  • Een fulltime baan;
  • Een jaarcontract, met uitzicht op vast contract;
  • Zeer passend salaris;
  • Uitzicht op mooie opleiding- en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf;
  • Een prettige werksfeer binnen een jong, enthousiast en informeel team. 

Interesse? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Janet van der Horst | 0515-746014 | janet@jobz-on.nl

of